Găsiți următoarele evenimente în Bistrita

http://bistrita.ro.eventsdroid.com

Atelier de dezvoltare socio-emotionala pentru copii de 9-10 ani

Draga parinte, pentru a veni in intampinarea nevoilor socio-emotionale ale copilului tau, am pregatit pentru el Atelierul - “Reguli pentru relatii”, care incepe pe 18 aprilie si este structurat in 9 module. Subiectele abordate in fiecare modul sunt: - Modul I – 18 aprilie – Totul despre mine. - Modul II- 25 aprilie – Sa gresesti este normal. - Modul III – 02 mai– Mituri despre baieti si fete. - Modul IV- 09 mai– Aprobarea primita de la ceilalti. - Modul V – 16 mai – Despre felul meu de-a fi. - Modul VI – 23 mai – Cum este in echipa? - Modul VII – 30 mai – Ce pot face cand sunt tachinat. - Modul VIII – 06 iunie – Cand ei nu m-au ales si pe mine. - Modul IX - 13 iunie - Stiu cum sa scap de ingrijorari. Participand la acest atelier copilul tau are oportunitatea de: a identifica plusurile si minusurile proprii din diverse domenii, a accepta faptul ca valoarea propriei persoane nu se bazeaza pe un singur aspect al performantei, a invata ca a gresi este normal si ca a face greseli nu face ca o persoana sa fie rea, a identifica o serie de stereotipuri despre fete si baieti, a intelege faptul ca stereotipurile nu dicteaza ceea ce pot si nu pot face fetele si baietii, a identifica modalitati de a obtine aprobarea din partea celorlati si modalitati de a se aproba pe el insusi, a invata ca aprobarea din partea altora nu e necesara pentru a fi o persoana valoroasa, a descoperi mai multe despre preferintele, caracteristicile si aptitudinile proprii, a diferentia intre comportamentele de cooperare si cele de necooperare, a identifica comportamente personale care pot duce la excludere, tachinare, evaluari negative, a identifica o varietate de modalitati de a gandi, simti si comporta atunci cand este exclus, tachinat sau evaluat negative, a invata strategii eficiente de a face fata ingrijorarilor Sunt Groza Gianina Paula, sunt Psiholog Psihoterapeut si Consilier pentru Dezvoltare Personala si voi fi gazda copilului tau la acest atelier. Atelierul se desfasoara pe perioada 18 aprilie – 13 iunie, saptamanal, in fiecare zi de miercuri. Modulele se desfasoara in intervalul orar 16:30 – 17:30 si costa 35 lei. Poti sa iti inscrii copilul pe adresa mea de facebook ( messenger) sau contactandu-ma la nr. de tel 0753346336. Locatia se afla in Bistrita, str. Alba Iulia, nr.19. Dupa fiecare modul, tu, draga parinte, vei afla mai multe (pe grupul parintilor ) despre instrumentele care au ajuns la copilul tau si vei primi indrumari despre cum ai putea continua acasa ceea ce a inceput in cabinet.
2018-04-18 16:30:00 2018-04-18 19:30:00 Europe/London Atelier de dezvoltare socio-emotionala pentru copii de 9-10 ani Draga parinte, pentru a veni in intampinarea nevoilor socio-emotionale ale copilului tau, am pregatit pentru el Atelierul - “Reguli pentru relatii”, care incepe pe 18 aprilie si este structurat in 9 module. Subiectele abordate in fiecare modul sunt: - Modul I – 18 aprilie – Totul despre mine. - Modul II- 25 aprilie – Sa gresesti este normal. - Modul III – 02 mai– Mituri despre baieti si fete. - Modul IV- 09 mai– Aprobarea primita de la ceilalti. - Modul V – 16 mai – Despre felul meu de-a fi. - Modul VI – 23 mai – Cum este in echipa? - Modul VII – 30 mai – Ce pot face cand sunt tachinat. - Modul VIII – 06 iunie – Cand ei nu m-au ales si pe mine. - Modul IX - 13 iunie - Stiu cum sa scap de ingrijorari. Participand la acest atelier copilul tau are oportunitatea de: a identifica plusurile si minusurile proprii din diverse domenii, a accepta faptul ca valoarea propriei persoane nu se bazeaza pe un singur aspect al performantei, a invata ca a gresi este normal si ca a face greseli nu face ca o persoana sa fie rea, a identifica o serie de stereotipuri despre fete si baieti, a intelege faptul ca stereotipurile nu dicteaza ceea ce pot si nu pot face fetele si baietii, a identifica modalitati de a obtine aprobarea din partea celorlati si modalitati de a se aproba pe el insusi, a invata ca aprobarea din partea altora nu e necesara pentru a fi o persoana valoroasa, a descoperi mai multe despre preferintele, caracteristicile si aptitudinile proprii, a diferentia intre comportamentele de cooperare si cele de necooperare, a identifica comportamente personale care pot duce la excludere, tachinare, evaluari negative, a identifica o varietate de modalitati de a gandi, simti si comporta atunci cand este exclus, tachinat sau evaluat negative, a invata strategii eficiente de a face fata ingrijorarilor Sunt Groza Gianina Paula, sunt Psiholog Psihoterapeut si Consilier pentru Dezvoltare Personala si voi fi gazda copilului tau la acest atelier. Atelierul se desfasoara pe perioada 18 aprilie – 13 iunie, saptamanal, in fiecare zi de miercuri. Modulele se desfasoara in intervalul orar 16:30 – 17:30 si costa 35 lei. Poti sa iti inscrii copilul pe adresa mea de facebook ( messenger) sau contactandu-ma la nr. de tel 0753346336. Locatia se afla in Bistrita, str. Alba Iulia, nr.19. Dupa fiecare modul, tu, draga parinte, vei afla mai multe (pe grupul parintilor ) despre instrumentele care au ajuns la copilul tau si vei primi indrumari despre cum ai putea continua acasa ceea ce a inceput in cabinet. http://bistrita.ro.eventsdroid.com/atelier-de-dezvoltare-socio-emotionala-pentru-copii-de-9-10-ani.html Bistrița-Năsăud County, Romania Psiholog Gianina Groza
Fii motociclist pentru o zi! Editia a-2-a Deschidere sezon 2018
by Holy Sinners R.C.
CNE 1 Bistritz Funduro | CNT 1 Bistrița
by Cupa Națională de Enduro
Ziua Jandarmeriei Romane 2018 la Bistrita
by Jandarmeria Bistrita
Expozitia - 100 de ani de Jandarmerie in Bistrita-Nasaud
by Jandarmeria Bistrita
Faza Judeteana a ONSS- Bistrita Nasaud - ciclul primar si liceal
by Rugby Transilvania-Nord
Concert ROCK - EX Animus -
by Ex Animus
Fii motociclist pentru o zi! Editia a-2-a Deschidere sezon 2018
by Holy Sinners R.C.
CNE 1 Bistritz Funduro | CNT 1 Bistrița
by Cupa Națională de Enduro
Ziua Jandarmeriei Romane 2018 la Bistrita
by Jandarmeria Bistrita
Expozitia - 100 de ani de Jandarmerie in Bistrita-Nasaud
by Jandarmeria Bistrita
Faza Judeteana a ONSS- Bistrita Nasaud - ciclul primar si liceal
by Rugby Transilvania-Nord
Concert ROCK - EX Animus -
by Ex Animus

Contact Us

Despre

Despre

Acest site îți arată care sunt evenimentele programate în orașul tău în următoarele zile.

Probleme?

Dacă găsești o eroare, sau vrei să ne sugerezi o îmbunătățire, contactează-ne! Lucrăm pentru a aduce acest site cât mai aproape de ceea ce îți dorești.

Îţi place?

Ne dorim să știm dacă acest site funcționează așa cum dorești pentru orașul tău. Anunță-ne dacă am putea adăuga ceva pentru tine.

Cine a făcut acest site?

EventDroid este produs de Mapedy.